November 30, 2010

hadiah pada minggu peperiksaan di KKTM =)

hello kepada semua blogger and especially kepada yg telah follow saya....hahahhaha...
(bajet mcm popular la plak)
:
:
:
da lame x update blog. almaklumla... sy banyak bz untuk mentelaah/mengulang kaji pelajaran/study/strunggle....hehhehehhe .sekarang ni saya sedang menghadapi  peperiksaa. this time different cikit la,,yelakan...semester akhir di KKTM,
:
:
untuk tempat practical yg sy post sebelum nie...saya telah pon dapat di batu pahat
(sebelah kolej aje..jalan kaki pon bole)
sy dapat dua tempat. yg pertama di Majlis perbandaran port dikson menggantikan tempat member, tp saya pilih IOS yg depan kolej ni sebab ada elaun,MMPD xde elaun...lagipon sy dapat dengan roomate saya...
ea,,da lari dr topic lak...ok la sampai disini saje....
last but not least
 :
:
:

ini adalah hadiah yg sy dapat =)
thank you kepada yg memberi ye,,,
:

:
 gambar nie saje je nak postkan situasi final examination =)

 :
ini plak suasana temapat belajar saya =)
:
ini suasana meja belajar bile di terangi lampu ini...sweetkan...=)
:
 ;
ini die hadiah yang saya dapat =)
:
 ok la itu je...thank you kerana baca post ni...=)

3 comments:

ain alias said...

gud luck!sayang benar kat parit raja.sampai taknak tinggal2.haha :D

nuratiqah zainal abidin said...

bukan xnk tgl....memang da jodoh dengan parit raje,,,,hehhhehehheh

alexa yussida said...

wahh exam lagi ke..
all the best^^