March 20, 2011

::jerawat tumbuh bagai cendawan selepas hujan::

assalamualaikum dan salam sejahtera kepda semua blogger =))

mood saya mase menulis post nie memang sngt down biler jerawat bersepah- sepah dimuka yang same sekali tidak menarik ini...:P...macm mane la nak dapat kan kulit muka yang licin,mulus,gebu n so on...mane x nyer...setiap hari masuk longkang. berdebu, n pegang besi yang karat2...pastu tangan yang gatal pegang muka lak kan...it's really a bad habit...how to prevent...just bring a handkerchief....itu ajew yang boleh sy lakukan within 3 months left...wey..............cepat la abes practical training di site...da xtahan lagi da....rindu nak pakai bj kurung g tu....sy g site asyik pkai baju simple ajew...nak pkai baju kemeje pun ape kejadahnyer...nak masuk longkang n selut n tanah....nak pakai kemeja...giler..just pakai bj mcm g kebun jew...:((.. da la tu....kulit ni mcm kene panggang aje....mcm kuda belang...rase nak siat aje kulit yang terbakar aje....setiap kali balik kije...lepas mandi....mesti muka ni rase panasssssss.............n meletihkan..memang rase nak siat ajew kulit nie....:O...

     ::jerawat saya betul kat bawah nie...n merate tempat g lah..::
  ( google image)

 :: ha nie menunjukan rase xtahan,,,:P...::

:ok, itu saje dari saya,,,sekian,,,terime kasih kerana drop kat blog saye...:)):

2 comments:

farra8979 said...

same la.. me pun naik jerawat betul2 kat bawah bibir tu.. sakit lor..

zey said...

my fren pernah suggest the best,the cheapest, the fastest way utk hilangkan jerawat is to put some of ur facial cleansing to those jerawat area sebelum tido...n jgn basuh smpai esok pg... so esok pg, tgk2 jerawat tuh dah susut skit~