December 24, 2012

Aku Lonely Rangers

tajuk post macam kesian ade,kelakar ade,rangers ke ak?? wawawawa. hari ni aku nak cerita tentang kehidupan ak yang kadang-kadang hahaha. Sebenarnye aku ni suka sorang-sorang, eh iye ke? tanye diri sendiri.oh tidak tidak tidak.definitely not. memang x suke kalau hidup sorang-sorang.Tapi kenyataannya aku memang selalu sorang-sorang.(kalau sorang - sorang da ada dua orang).mengarut sebentar.hurmm,, sambung balik, ye, memang aku akui  kengkadang tu selalu la jugak sengsorang terutamanya waktu makan kat UNIKL MICET.penting kan diri sendiri atau xde kawan?.hihihi.mungkin kot xde kawan tp mungkin ko memang pentingkan diri sendiri.tak!tak!tak! saya bukan xde kawan yang nak kawan dengan saya.tp saya x nak ganggu waktu dieorang kengkadang kalau balik kelas sama-sama dah terasa lapar baru lah ade waktu sesama untuk makan.lagi satu saya ni dah tua.sape je nak kawan dengan saya.so yang tua-tua je kawan dengan saya.hahaha.tua la sangat!i muda lagi tau.ouh 2012 dont go away!.kengkadang bile saya tengah makan sorang-sorang kat  cafe UNIKL  tu dan ade kawan lain yang terserempak dieorang akan tanye...nape sengsorang?xde kawan ke?hey ! suka hati aku la nak makan sengsorang ke nak ade kawan ke .ko sebuk kenape? ahhahahahahahah. sory-sory aku gurau je.kawan yang bertanyekan tu mesti seorang yang prihatin dan mesti die akan tnye nak aku temankan x?tp aku x suka orang simpati dengan aku.so aku kate xpayah la.ak bukan budak kecik.TK.lagi pulak aku ni makan lambat.macam kura-kura ditambah plak dengan aku suka makan sambil tengok tv kan.memang orang x sanggup tunggu arh.

Lagi satu aku bukanye pentingkan diri,tp ak ni sebenarnye pandai bawa diri.bak kate mak aku,campak jekan aku kemana sahaja,pasti aku boleh membawa diri.So aku nak konklusikan dari sini yang ak bukan larh seorang yang tidak mempunyai kawan tp kengkadang masa untuk keseorang itu perlu untuk mendapatkan rasional diri yang sebenar.mati pon sorang-sorang tau!hihihi.so jangan la kesian kepada orang yang selalu keseorangan itu.kalau betul die memang xde kawan?itu die yang xnak berkawan atau die memang truly lonely rangers!.pesanan:kawan la dengan siape saje asalkan pandai membawa diri.
ok itu sahaje untuk post kali ini.

sedikit coretan gambar gugurl Enviro/julai 2012.sebenarnye ade sorang lagi,tp die tukang tangkap gambar.

1 comment:

Anonymous said...

saya pon selalu sengsorang.:(