December 26, 2012

Port Dickson 2012

Assalamualaikum dan selamat malam semua!

macam mane dengan cuti korang?happy?kalau da cuti mesti la happy kan,, xkan da ctui sedih lagi? kalau sedih tu biarkan je la.take it easy je.jangan pk panjang-panjang nanti sakit plak mcm sakit.hahahah.sakit ke.?hurm kekadang orang tu gembira secara luaran je,dalam hati siapa la tau.ok,xmau sedih-sedih!senyum!sambung balik cerita aku tadi.semalam aku pergi bercuti.seronoknyer la haih walaupun hanye di Port Dickson.Tapi for sure la waktu cuti-cuti macam ni pantai port dickson tu sesaksesaksesak sangatsangatsangat kan.so kene pandai pilih pantai mane yag korang rase ok disamping x lalu kat tempat yang jammed bangat tu.so kiteorg pilih pantai port dickson batu 4,kalau keluar highway jumpa roundabout tu ambil pukul 3.pukul 3 ok.or turn right.hahaha.

sampai-sampai je terus buka bekas nasi,lapar la sangat jalan dari klang ke PD dengan jammed nye.

lauk udang masak sambal,telur masak kicap,ayam goreng dan mi hun goreng.semua mak aku yang buat.sayang mama!


lepas tu terjun larh laut.serius da lame gile x mandi laut!cuaca pada hari tu mendung.nasib x hujan.nasib x panas!

kami menunggang banana and boat!yg sorang lagi tu kakak sepupu saya!kami memang rapat :)
walaupun kengkadang gaduh :P

kiteorang je duk sebok mandi yang lain duk melengkau bawah pokok,jadi dugong kekenyangan.haha.naik banana boat ni baru sepuluh ringgit(RM 10) untuk seorang.maaf naik reramai sory xde,sebab kamera man da penat layan kiteorang.apepon Port Dickson best!

2 comments:

Erika Azmi said...

bestnya holiday...btw nice blog..

follow u.. ^_^

cOrEt HiDuPkU said...

Rinduu nak naik banana boat !!! Thanx sesinggah belog kite . btw , kite ta pakai blogskin lha . ta pandai ponn , susah lha blogskin . :)