December 2, 2012

Sem Break Begin!

Assalamualaikum dan selamat Soore!

happy giler nampak mood saya ni kan.senyum sampai ketelinga putar sampai atas kepale.hahahaha.jangan tak tau unikl micet sekrang tengah cuti semester.ok bile cuti semester sy balik klang. 

1st aktiviti selepas merehatkan minda(sebenarnye x cukup rehat lg-need vacation)


keluar dengan anak buah!yang sebelah ni pangkat die anak buah!hihihi.
actually ni anak buah kakak tiri saya,tp kire anak buah la kan...umurnye.ce teke?

ni pon anak buah, mereka ni adeik-beradik. tp yang ni adik kepada yg td.br tingkatan 2 tapi ketinggian die lebih jauh tgi dari aku.hahaha.Pendek!tp comel!.kiteorg sebenarnye pegi tgk wayang cite pontianak vs orang minyak.sebelom masuk wayang kiteorg minum -minum dekat chat time!
sampai 6 air untuk 3 org kaw! sebenarnye chat time ade buat promosi n bagi setiap pembelian akan dapat satu air small pearl tea.bole la..pearl die halus+comel!
Cool blog Vs Chat Time?
cool blog ade ice blended
cool blog lagi banyak variasi
cool blog ade letak oreo
hihihi.
chat time air sahaje
xde campuran oreo
chat time ade campuran kacang macha!
chat time pearl die kecik+banyak+kenyal+sedap!
cool blog pearl die besau sikit+lembik sikit+sikit!
lastly abes tgk wayang tu kiteorg p makan pizza yg terbaru.pizza peperoni n...lupe lah..tp ni lah!
cheese die banyak sangat sampai muak!
tahu amek yg tempura n prawn!

* cite pontianak vs orang minyak x bes!
lawak je!

ok sampai disini saje.daaaa!

No comments: