January 10, 2013

Produk Putihkan Gigi

Assalamualaikum.kawan-kawan blogger yang disenangi!

hari ini aku hendak share tentang satu produk Pemutihan Gigi yang macam Pisang Goreng kat facebook!.sebagai seorang perempuan alahai,memang cepat terpedaya,perempuan mana yang tak nak cantik kauu.almaklum la nak nampak semua perfect dari atas sampai bawah dari dalam dan luaran kalau boleh semua nak nampak perfectkan.Untuk pengetahuan korang-korang dan korang,gigi aku ni takde le putih melepak,takde le kuning color pisang,tapi kengkadang ade ler jugak color kuning cheese.hahahahha.yela im not perfect,but ill try to look like.hehehehe.almaklumlam korang jangan taktau.persembahan gigi yang menarik boleh membuatkan orang rase bahagia dan senang dengan kite.bukan la kate gigi aku ni bekerakkkkk.tapi kalau boleh nak orang senang tanpe sebarang teguran.so far tak pernah la kene tegur.tapi naknaknak jugak gigi cantik macam berlian,bersinar biar silau mata orang yang melihatnya kauu.hahahahah.selain mate,gigi memainkan peranan yang penting untuk mengurat!auuuu!

melalut je lebih aku ni.straight to the point,ade orang kata produk ni memang bagus sebab memutihkan gigi dengan masa yang singkat,so far setelah aku surf internet kaji punya kaji memang ada segelintir orang yang telah lama tahu tentang kewujudan produk ni dan respon mereka memang baik!tapitapitapi ada orang kate produk pemutihan gigi ni ibarat clorox!semakin lama kita merendam baju dalam clorox,semakin putih dan semakin nipis baju dibuatnya.ianya sama seperti konsep produk pemutihan gigi ini.so aku memang keliru.harap rakan blogger dapat membantu.patut tak aku membili produk ni!
*kata orang"hargai apa yang dikurniakan kepada kita,jangan menggunakan jalan yang singkat untuk cantik!
berus gigi kauuu pon malas,nak pakai produk ni!hahahaha.baik ko gosok gigi kau 24jam nyahhh.putih!



harap rakan blogger dapat membantu!

No comments: