February 15, 2013

Trip to Langkawi

Assalamualaikum kengkawan!

macam mana dengan cuti korang?ini kan cuit raya cina.so mesti cuti lame sikit,especially student.ok saya cuti seminggu tap hari ni saya da balik UniKl Micet even cuti ade dua hari lagi.dek terkenangkan assignmet yang melambakkk. ok percutian ke Langkawi selama 3 hari 2 malam je, tak lama pon :(

1st day sampai terus ke KILIM Geoforest Park
-gua kelawar-
kitaorang pergi ikot pakej,satu bot RM250, ade masuk gua kelawar,fish feeding,eagle feeding dan banyak lagi.sebenarnye masa 1st ni masa macam x cukup sangat sebab kene kiteorang da tempah pemandu pelancong dan bas so kena ikot jadual mereka.

ini harga untuk masuk pakej di KILIM Geoforest Park.

korang kalau nak pergi sini kena pergi ke Jeti dulu untuk menaiki bot.Nak ke KILIM Geoforest kena naik bot je,takde kenderaan lain lagi da. :P

ini masa kat dalam gua kelawar.dalam ni kena bawa torchlight sebab gelam.gua kan.
torchlight kene sewa dude.RM 1 satu.

ini dia kelawar kelawar.tp alhamdulilah takde pulak terpegang tai kelawar.

gua ni takde la mencabar sangat.paling teruk pon membongkok tu je.

mase pergi ni pakai peplum dan skirt plak.nasib tak adventures sangat!

lepas masuk gua dan melawat kelawar tu kena jalan sepanjang jalan ni untuk ke bot untuk menuju ke next destination.

keluar dari gua gelap!
sampai disini dulu.sekian.

4 comments:

Hasrina said...

wahhh bestnya haritu p xsempat p sini

sakinah rosslan said...

done following you. hope u follow me back. nice blog :)

aini shahroni said...

bestkan..blogwalking here..
daripada Arkitek Hati

Lisa Sheila said...

waa..bestnya..cdangnya lisa pun nak pergi gak melancong nanti..insyaallah ada rezeki..thanks ye bg info..hehe..neway..jemput blogwalking dan follow jika suka blog lisa :)