May 19, 2013

Big Bad Wolf is come back!

Assalamualaikum.

hye blogger.fushhhhhh.berabuk sudah ini belog.senyum sahaje.dah hampir lima bulan tak hupdate.ape la,macam mane nak jadi blogger popular macam ni.wawaawa.impian je la kak oi.

okokokokok.biar saya mulakan cerita post kali ini dengan tajuk serigala jahat dan besar!.serun je bunyi.macam cerita dalam komik aje.tapi ini sebenarnye adalah satu exhibition yang menjual buku dari luar negara.harga buku serendah yang korang mampu. ala kalau tak mampu pakai la baucer BB1M, baucer buku satu Malaysia.kalau tak silap la.hahhaha.pakai je tau.yang penting dapat menghabiskan baucer itu.

dekat exhibition ni macam -macam buku korang boleh jumpa.macam-macam tajuk.ada satu buku ni nak dijadikan cerita, saya terbuka buku ni ni tempat art.tetibe tetibe.OMG. itu adalah buku yang sangat pelik saya tgk.ish malas nak cite.bile da tengok tu hilang ilmu saya 44 hari.faham -faham je la buku ape.wawwawa.saya tak beli pon buku tu. saya pon pening sebenarnye bila sah masuk dalam tu.so mane yang terpanah dihati cepat-cepat amek.malas nak pikir panjang-panjang.buku reference untuk pelajaran saya memang takde lagsung,tapi apa pon memang banyak buku. so kepada sesiapa yang suka membaca bolehlah pergi ke Big Bad Wolf exhibition.

saya sajikan anda dengan gambar ok.

ini je baru 50 ++.saya guna baucer RM 50 and ++ gune tunai.
giler murah.beli sikit je sebab takot tak baca.(:o

okay.this is me.the wolf.
for ur information big bad wolf juga mengadakan contest gambar korang yang sangat cantik.
cara-caranya
1. like page fb big bad wolf
2. pergi exhibition and tangap gambar yang mengambarkan korang ni wolf.hahah.whatever gambar pon boleh.janji menarik.
3. upload di page big bad wolf.
4. tunggu la panggilan telefon or invox mesej kat fb k.
sekian.salam rindu dari Ain,tqa and farah.mmmuuuahh.to all readers.
bye!

No comments: