June 11, 2013

CH tempat romantik pasangan kekasih Part ||

Comeron Highland Again!

korang kalo pergi CH pada waktu cuti memang-memang sangat sesak sangat dan kereta korang takan bergerak.korang kena perlu ada tahap kesabaran yang tinggi especially yang bawa kereta manual.hurmm krem kaki abanggg dekkk.hahaa.uoll tahu tak kenapa sesak sangat?sebab ada satu pasar besar di tepi jalan.hahahahaha.pasar ni memang la sesakkk! almaklum la cuti sekolah!tapi makanan nya memang ade mahal sikitlah berbanding di KL.
jagung di Ch memang terbaikkk.boleh makan begitu sahaja.manis ya amat!.sejuk-sejuk memang lapau.beli lah macam-macam sampai je apartment makan satu je.elakan pembaziran disitu k.

ok sekarang  i nak cerita tentang yang sangat menarik bagi i lah kan iaitu Comeron Lavender.i sangat la suka tgk suasana dekat sini sebab banyak sangat bunga-bunga yang berwarna-warni memikat hati ku.kumbang je takde pikat i,hihii.

from the left my step father,my aunt,my mom and my cousin.with the lavender background.nice sangat!


ade plak kereta antik yang cumell
yang romantiknya ade part untuk pasangan kekasih mengabadikan kenangan mereka disini.kekasih je ke?bff dan family pon ada jugak bahagian masing-masing.teheeeeee.
to me,it's very unique and creative.Phua Chu kang vase!

korang naik atas lagi korang boleh lepak-lepak minum-minum sambil menyaksikan air pancut dan kolam ikan yang sangat peaceful.

korang juga boleh merasai pengalaman memetik buah strawberry sendiri.exceli im not pick the S,but i S it and keep it in mt stomach.hahaha.not too much.heheheheh.
very cute strawberry!
and last but not least.of cos la ade kedai cenderahati yang sangat kiutmiut.
i harap korang takan lepaskan peluang untuk ke Comeron Lavendar CH ni.
ok.samapai sini sahaja cerita CH saya 
hope uoll will like this entry!tq soooo much!





No comments: