August 4, 2013

Aktiviti Budak Micet UniKL

Assalamualaikum.

seperti yang korang tak tahu,aku adalah pelajar unikl micet(malaysian institute of chemical and bio engineering technology) yang terletak di Alor Gajah.micet ni kecil aje.pelajar pon x sampai 2k agaknya.sekolah lame aku lagi besar.dekat micet ada satu bukit setonggok tengah-tengah kawasan micet. berhadapan micet pulak ada satu bangunan ADTEC.adtec lagi besar dari U kiteorg.dekat belakang adtec ade satu bukit yang besebelahan dengan highway nak masuk tol simpang empat.so bile petang-petang bebudak micet selalu je panjat bukit tu untuk beriadah.almaklumlah,padang miicet pon kecik nak masuk reramai tak boleh,so kene lah cari pot lain.

excited aku first time naik.selalu setiap petang aku akan jogging luar micet.sengsorang.kalau nak naik bukit ni sengsorang idak le..takot temannn.
so kiteorg bebudak clasmate pakat naik bukit reramai.baru meriah sikit.
baru naik sikit da penat.huh!rehat kejap.apa la ko atiqah.kate jogging tiap-tiap petang.tapi bagi aku panjat bukit lagi penat dari jogging walau aku tak berlari masa panjat bukit ni.korang nampak tak highway kat belakang tu?itu lah highway federal highway utara-selatan,simpang empat.
akhirnya berjaya jugak aku sampai ke pucak bukit ni.siap kibarkan bendera tau.aku panjak bukit ni macam dapat panjat gunung everest je!hahahah.
lepas sampai ape lagi posing la dengan pemandangan matahari yang nak terbenam.cantik.seriusly!
ain,aku, dan dua orang budak kos lain yg tidak ingt namenya.hahaha.bangunan yang korang nampak kat depan kiteorg itu lah micet.kecil je.korang nampak tak ada satu bukit setonggok?comelkan bukit tu?tapi belom ada yang pernah panjat bukit tu lagi.mungkin aku akan menjadi yg pertama satu hari nanti.hahahah.
lepas posing berdiri,duduk daah.ape lagi lompat semestinya!love this pic!
okey ni semua budak kelas aku.dari kiri fathi,amirul,asyraf,mimi,a'ah,ain dan aku yg comel.
okey sebelom aku mengundur diri,sesiapa yang tak puasa hati boleh comment ok!
ahahh.gurau je.ok.bye semua.have a good dayyy!




2 comments:

Syazwani Jalal said...

salam syawal :)

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?