August 22, 2013

Hai Yop!

Assalamualaikum.hai yop.! Tajuk entri hari ni tak tau nak letak pe so letak hai yop je.hai yop.! Anggap je nama korang ni semua yop k.hihihi.aku sebenarnye takde bende le sangat nak tulis tapi aku nak cite kat sini yang aku selalu keluar malam teman mak aku pergi pasaraya nsk.pasaraya nsk ni mmg sangat murah murah murah.sangat sangat sangat.sampai pasaraya lain seperti tesco, econsave, giant dan nobita semuanya complaint.sampai masuk paper kooo.tapi mak ak suka sangat pergi sini.yela sebab mak aku berniaga jadi memang berbaloi la pergi sini.

Aku kalau malas nak keluar tapi mak aku ajak jugak.jawapan aku tunggu dalam kete je la.malas nak turun.sebab ak pakai seluar tidor dan sweater superman aku yang aku cayang sangat.

Gini la upenye.kalau tak keluar kereta takpe.

Ada sekali tu masa bulan puasa mak aku ajak pergi jalan taiping aku pakai begini.sebab aku da malas sangat.pakai sweater superman (budget hero), pastu pakai seluar tidur bunga bunga(macam bapok) pastu pakai tudung color hijau (macam orang giler).semua pandang macam nak cari gaduh je.malu ii.lepasni buat le lagi kalau nak malukan diri sendiri ea.hahahaha.

Ok lepas ni aku berjanji dengan blog kesayangan aku ni bahawa aku takan keluar rumah dengan pakaian yang tak senonoh atau tidak elok dimata org..pssssstttt...tak elok dimata orang takpe.biar elok dimata  ALLAH lagi penting okkk.!

2 comments:

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

Eina Sakinah said...

cantik SUperman.. hehe