October 10, 2013

Rempit Pakai Shades

Assalamualaikum.

yo!yo!whatappsss!whatapps? what's up sebenarnye.hehehe.cakap pasal whatapps ni kan ade sesetengah orang sebut whatapps kepada what's upp.hurm.tak apalah yang penting korang bahagia.yang penting orang faham dengan ape yang kita perkatakan walaupon berlainan perkataan.

berbalik pada tajuk hari ni. aku nak cerita pasal tunggang motor pakai shades.sebenarnye aku memang suka pakai shades ni.sebab aku rase bile pakai shades aku rase diri aku macam cool je.cool la sangat.lagipon aku rase bile pakai shades ni boleh cover malu aku, or tutup muka aku yang tak berapa nak cantik ni.tapi aku TAK rase pon bile pakai shades ni aku rase diri aku ni bagus.yelah sebab aku pakai shades beli kat pasar malam je.

korang nak tau tak ape reason aku yang kukuh pakai shades bile aku tunggang moto?ia adalah disebabkan aku taknak mata aku masuk habuk or something yang berbahaya kepada mata.yang kedua, sebab panas kotttttt.pedih mata i tunggang motor tau!hahaha.tapi ade sesetengah orang yang bahan aku bile pakai shades naik motor.die kate aku poyo la.pastu die kate malu nak naik motor dengan aku.

aku buat bodoh je la.yang penting aku bahagia.yang penting aku tetap dengan pendirian aku.helllooooo open minded la sikit.dulu atuk nenek kite naik baasikal pakai shades ok je.terpulanglah korang nak cakap ape.yang penting aku bahagia sangat naik motor pakai shades.
Ok aku baru sebulan merempit.sebab semester ni aku kene duduk luar.so mak ak belikan motor untuk aku.tapi next week aku da tak naik motor lagi sebab kene bg motor ni kat org lain n dak abg nak bagi kete die kat aku.huhuhu.tapi duit minyak plak mahal.hurmmm.


Anyway.terima kasih sudi baca blog aku.sampai disini saje coretaan pilu aku.
Bye bye.

4 comments:

Sharifah Amarina said...
This comment has been removed by the author.
Sharifah Amarina said...

Done follow sini #271. Follow back ye http://sharifahamarina.blogspot.com/

ila said...

pakai je pape yg kite suke asalkan tak menyusahkan org lain kan.huuh

ely fauziani ismail said...

hi tiqah!
cool lah pkai shades sambil rempit.
peduli ape org nk ckp kn,who cares?haha