September 2, 2015

Depresssion.

sejak dua menjak ni terfobia plak bila nak buka mesej. iyelah tetibe dapat mesej yang buat aku tak keruan,takut dan macam-macam lagi. sejak dapat mesej murahan tu aku rase setiap mesej yang ak terima dari whatapps,private mesej,FB, e-mail, aku rase tak kuaserkkkk aku nak balas dan takde mood nak balas. nampak tak kat situ yang aku dah depress sangat.

SubahanAllah..
MasyaAllah,,

ape yang telah aku lakukan,

tapi aku masih bertahan walaupun kengkadang sedih juga lah.

so dah nak mula sem baru dan tetibe teringat yg aku ada blog yang dah berabuk ni ha,*tempat meluahkan perasaan, sobs sobs.

those yg email tu minta maaf lah tak kalau saya tak reply.harap faham k?
nanti cuba lagi k?

wasalam.


No comments: